۱۳۹۵ سوم آبان صعود تاریخی تیم بسکتبال دانشگاه پیام نور در لیگ جهانی

تیم بسکتبال دانشجویان دانشگاه پیام نور به دور بعدی مسابقات بسکتبال لیگ جهانی صعود کرد.

به گزارش روابط عمومی پیام نور خراسان رضوی: تیم بسکتبال دانشگاه پیام نور که پس از قهرمانی در ایران و آسیا به نمایندگی از ایران برای اولین بار مجوز حضور در لیگ جهانی بسکتبال را دریافت کرده بود موفق شد با شکست تیم های قدرتمند امریکا و صربستان، باعث حیرت تمامی کارشناسان و تیم های حاضر در مسابقات شود.

با این پیروزی تیم دانشگاه به عنوان سر گروه از گروه b رقابت ها به دور بعدی صعود کرد وفردا برای ورود به جمع چهار تیم برتر دنیا در برابر نماینده کرواسی یا سویس باید صف آرایی نماید.

شایان ذکر است سینا هادی زاده  کاپیتان تیم و استاد جلیلی مربی به ترتیب دانشجو و استاد دانشگاه پیام نور مرکز مشهد می باشند و اخرین دور تمرین های آمادگی تیم نیز پیش از اعزام در سالن ورزشی دانشگاه پیام نور مشهد برگزار گردید.