۱۳۹۴ بيست بهمن آموزش نحوه تسویه حساب بدهی دانشجویان به صندوق رفاه دانشجویی از طریق پرتال جهت بهره مندی از بخشودگی 100 درصدی جریمه

نحوه پرداخت از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان(سامانه فاز)2
دانش آموختگان و یا دانشجویانی که دارای دفترچه اقساط بانک تجارت هستند و یا در حال حاضر مشغول به تحصیل می
باشند برای بازپرداخت به شرح ذیل اقدام نمایند:
-1ابتدا وارد سایت پرداخت اینترنتی صندوق به آدرس زیر شوید
Http://bp.swf.ir
- 2بعد از ورود به سایت ، با توجه به نوع دفترچه اقساط ، سامانه فاز دو را انتخاب نمایید
- 3پس از ورود به پرتال ، نام کاربری و کلمه عبور را که در ابتدا شماره ملی با اعمال خط تیره می باشد وارد نمائید.
توجه : (چنانچه کلمه عبور شناخته نشد ، با اداره رفاه دانشجویی دانشگاه تماس گرفته تا رمز عبور به روز رسانی گردد)
-- 4پس از ورود به صفحه پرتال ، رمز عبور خود را تغییر دهید تا بتوانید قسمت های مختلف را رویت نمائید.
- 5در صفحه خلاصه وضعیت امکان دیدن میزان بدهی در مقاطع تحصیلی مختلف وجود دارد.
- 6با توجه به نوع پرداخت ، یکی از آیتم های زیر را انتخاب نمایید:
* پرداخت اقساط
* پرداخت کل بدهی و طرح بخشودگی 100 درصد جریمه
* پرداخت جریمه دیرکرد اقساط
- - 7پس از انتخاب آیتم مورد نظر درگاه بانک را انتخاب نموده و اقدام به پرداخت نمائید .
- 8در این قسمت دانشجو و یا دانش آموخته با استفاده از کارت بانکی و رمز دوم می تواند به پرداخت اینترنتی اقدام نماید.
- 8پس از واریز کل بدهی با اداره رفاه دانشجویی دانشگاه مربوطه جهت صدور تسویه حساب تماس حاصل فرمائید.
نحوه پرداخت از طریق پرتال دانشجویی صندو رفاه دانشجویان (سامانه سجاد)
دانش آموختگانی که دارای دفترچه اقساط بانک ملی هستند برای بازپرداخت به شرح ذیل اقدام نمایند:
- 1ابتدا وارد سایت پرداخت اینترنتی صندوق به آدرس زیر شوید
Http://bp.swf.ir
-2بعد از ورود به سایت ، با توجه به نوع دفترچه اقساط ، سامانه سجاد را انتخاب نمایید
-3در صفحه پرتال سجاد برای جستجو و پیدا کردن پرونده خود ، شماره پرونده درج شده برروی دفترچه های سبز رنگ بانک ملی «بدون احتساب خط تیره و شماره بعد از آن» را وارد نموده و در غیر اینصورت با شماره دانشجویی و یا با نام و نام خانوادگی و شماره شناسنامه و نام پدر اقدام به جستجو نمائید.