۱۳۹۵ ششم تير آغاز به کار کالج زبان دانشگاه پیام نور خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی: کالج زبان دانشگاه فعالیت خود را آغاز نمود.

به منظور تقویت بنیه علمی  و رفع نیاز اساتید،دانشجویان، کارکنان و خانواده محترم ایشان به فراگیری زبان های خارجی، ترجمه متون، مکالمه، مقاله نویسی و سایر موارد مرتبط، با تایید شورای کارآفرینی و ریاست عالیه استان کالج زبان دانشگاه راه اندازی گردید.

در این دوره های آموزشی تخصصی که برای فراگیران بالای 18 سال در نظر گرفته شده است به منظور رفاه حال خانواده بزرگ پیام نور استان تخفیف 40 درصدی برای دانشجویان، اساتید، کارکنان و خانواده درجه اول ایشان لحاظ گردیده است. شایان ذکر است مکان برگزاری کلاس ها در دانشگاه پیام نور مشهد بوده و با توجه به جذب اساتید مطرح به منظور تدریس در این دوره ها و محدودیت ثبت نام، اولویت برای کسانی خواهد بود که سریعتر نسبت به ثبت نام  تا تاریخ 17 تیرماه 1395 اقدام نمایند.

علاقمندان می توانند پس از طی مراحل اشاره شده در ذیل به منظور قطعی نمودن فرآیند ثبت نام طی ساعات اداری با شماره تلفن 38909631 تماس حاصل فرمایند.