۱۳۹۶ بيست شهريور برگزاری طرح دست های مهربانی 3 به همت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه پیام نور خواف

طرح دست های مهربانی3کانون دانشجویی دانشگاه پیام نوردر قالب طرح یک روز در روستا اجرا شد .

به گزارش دبیر کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه با همت اعضای کانون دانشجویی کمک های جمع آوری شده در طرح دستهای مهربان در قالب پوشاک ،مواد غذایی و لوازم التحریر در بین نیازمندان روستاهای چاه گچی و خلط آباد از توابع بخش جلگه زوزن توزیع شد .

طرح دستهای مهربان برای سومین بار توسط کانون دانشجویی اجرا شد و شرایط به گونه ایست که هر بار استقبال دانشجویان از این طرح بیشتر می شود.شناسایی نیازمندان دو روستای چاه گچی و خلط آباد  قبل از اجرا طرح انجام شده و با مشارکت دانشجویان در حد توان تلاش گردیده تا کرامت انسانی حفظ شود .

لازم به ذکر است در راستای اجرای طرح دست های مهربان 3،کارگاههای آموزشی امداد و کمک های اولیه و برنامه های فرهنگی در هر دو روستا اجرا شد.