لینک

Skip Navigation Links

۱۳۹۷ بيست و سوم مهر آغاز ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های تحصیلی پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی از 22 مهر لغایت 15 آبان

اطلاعیه شماره 1

قابل توجه کلیه متقاضیان تحصیل در دانشگاه پیام نور

با توجه به درخواست متقاضیان تحصیل در دانشگاه پیام نور، با موافقت دفتر گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هماهنگی سازمان سنجش آموزش کشور مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های تحصیلی پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی برای کلیه علاقمندان به تحصیل در رشته‌های تحصیلی مراکز و واحدهای آموزشی دانشگاه پیام‌نور (اعم از داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 1397 ثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند) انجام می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی، کلیه متقاضیان می توانند از روز یکشنبه 22 مهرماه لغایت 15 آبان ماه پس از خرید کارت اعتباری به مبلغ 220،000 (دویست و بیست هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در سایت سازمان سنجش به نشانیwww.sanjesh.org، با در دست داشتن مدارک ذیل به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است آن دسته از متقاضیانی که حداکثر تا تاریخ 30 بهمن ماه 1397 موفق به اخذ مدرک پیش‌دانشگاهی و یا کاردانی گردند، می‌توانند در رشته و یا رشته‌های تحصیلی مربوط متقاضی شوند.

مدارک مورد نیاز:
1- اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم چهارساله نظام قدیم با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.
2- اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم نظام جدید با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.
3- اصل و یا گواهی مدرک پیش‌دانشگاهی با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.
4- گواهی اخذ مدرک کاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید که فاقد مدرک پیش‌دانشگاهی می‌باشند.
5- اصل شناسنامه و 2 برگ کپی از صفحات آن.
6- اصل کارت ملی و 2 برگ کپی از آن.
7- شش قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری.
8- مدرک نظام وظیفه برای برادران مشمول.

لیست کامل اطلاعیه ها و بخش نامه ها