۱۳۹۸ بيست و يکم ارديبهشت جلسه هم اندیشی اساتید در دانشگاه پیام نور خواف با حضو ر نماینده مردم برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت مقام معلم

جلسه هم اندیشی اساتید در دانشگاه پیام نور خواف با حضو ر نماینده مردم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، به مناسبت گرامیداشت هفته مقام استاد ، جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه پیام نور خواف با حضور نماینده محترم شهرستان جناب آقای دکتر نگهبان و سرپرست محترم فرمانداری جناب آقای مهندس سپهری در محل سالن کنفرانس دانشگاه پیام نور برگزار شد.

در ابتدای جلسه سرپرست واحد خواف آقای دکتر یوسفی ضمن تبریک ایام شعبانیه و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد به اساتید و حاضرین در جلسه گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه ، امکاناتی که با مساعدتهای مدیران شهرستان خصوصا نماینده محترم شهرستان در دانشگاه فراهم شده است ، داد.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه دانشگاه هم یکی از قطعات پازل شهرستان و از طرفی دانشگاه محل حضور نخبگان و محل تولید فکر و ایده است، بنابراین باید نقش آن در مسائل شهرستان پررنگ تر گردد.سپس سرپرست دانشگاه پیام نور اشاره ای به شعار سال که از طرف مقام معظم رهبری نامگذاری شده است نمود و گفت برای رونق تولید در شهرستان حتما موانعی وجود دارد ، محل طرح و ایده برای برطرف ساختن این موانع دانشگاهها می باشند و از اساتید محترم انتظار دارد که در این حوزه ورود نمایند و به رونق تولید در این شهرستان صنعتی کمک نماید.دکتر یوسفی ضمن اشاره به جلسات اساتید دانشگاه با بخش فولاد گفت: دانشگاه می تواند در حوزه کاهش میزان مصرف آب ، پسابهای صنعتی ، باطله ها و ریزگردهای کارخانه جات و کاهش مصرف انرژی و ... در شهرستان طرح و برنامه داشته باشد.

در ادامه جلسه اساتید محترم نظرات خود را در مورد موضوعات مطرح شده در حوزه دانشگاه و شهرستان بیان کردند.

سخنران دوم جلسه جناب آقای دکتر نگهبان نماینده محترم شهرستان و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی و همچنین عضو کمیسیون تلفیق بودجه سالهای 97 و 98 ، ضمن پاسخگویی به سوالات مطرح شده به اعتبارات ملی جذب شده در حوزه زیرساختهای شهرستان خواف اشاره و گفت : با توجه به پتانسیلهای بسیار عظیمی که در حوزه معادن ،انرژی های بادی و خورشیدی و میراثهای تاریخی و ... وجود دارد شک نکنید که در آینده نزدیک تحول عظیمی در شهرستان  ایجاد خواهد شد.

در ادامه جلسه آقای مهندس سپهری سرپرست محترم فرمانداری خواف به سوالات مطرح شده در حوزه اجرایی شهرستان پاسخ داد .