۱۳۹۵ سوم مهر معاون وزیر علوم اعلام کرد: بر اساس آمارها بیشترین پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد، دانش آموخته گان پیام نور هستند

به گزارش روابط عمومی پیام نور خراسان رضوی به نقل از خبرگزاری مهر، سید ضیاء هاشمی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: خوشحالیم که آغاز سال تحصیلی پیام نور کشور را در هویزه داریم. حقیقتا در کشور در انقلاب اسلامی ایران اتفاقات بسیار زیادی رخ داده و پیشرفت های خوبی داشتیم .

وی افزود: پیام نور، ۱۷ هزار خانواده شهید و جانباز را تحت پوشش خودش قرار داده و ۲۵ شهید مدافع حرم را در سراسر کشور دارد.

هاشمی ادامه داد: باعث افتخار است که سال تحصیلی خود را با اندیشه امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدا آغاز کنیم و به فرموده رهبری «الگو قراردادن شهیدان انقلاب اسلامی ما را به قله های افتخار می رساند».

وی افزود: علت اینکه خوزستان و هویزه را برای آغاز سال تحصیلی دانشگاه پیام نور انتخاب کردیم این است که همه دانشجویان کشور زندگی و آغاز سال تحصیلی را در کنار شهدا شروع کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: همه استان ها شروع کار خود را به برکت شهدا خواهند داشت ولی شاخص کار ما شهید علم الهدی و دیگر شهدای هویزه است. خوزستان در هشت سال دفاع مقدس پیشگام بوده و مقاومتی که در خوزستان بوده در هیچ جای کشور نبوده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی وزارت علوم با بیان اینکه یک دانشجو در جشنواره حرکت ۲۵ اختراع داشت افزود: جشنواره سازه های ماکارانی را نیز داریم و جشنواره سبک زندگی معنوی و علوی را در استان خراسان در سبزوار برگزار کرده ایم که برای آشنایی جوانان با ارزش های انقلاب و اسلام و معونیت بسیار مطلوب و موثر است.

هاشمی تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم از توان همه دانشگاه استفاده کنیم یک تفاهم نامه ای بین دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی منعقد شده تا از ظرفیت های همدیگر برای توسعه و پیشرفت این دانشگاه ها استفاده کنیم. ضمن اینکه چندی پیش از طرف ستاد نانو کشور، دانشگاه پیام نور مورد تقدیر قرار گرفت و باید از همه ظرفیت ها برای کمک به دانشجویان این دانشگاه استفاده کنیم.

وی افزود: بر اساس امار اعلام شده وزارت علوم، بیشترین  پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد، از دانش آموخته گان پیام نور هستند که نشان دهنده کیفیت آموزشی این دانشگاه می باشد.