۱۳۹۶ بيست و هشتم دي بازدید معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی آقای دکتر رحیمی از امتحانات و تجهیزات دانشگاه پیام نور خواف

در آخرین روز از برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول 96 ، آقای دکتر رحیمی معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی از واحد خواف دیدن نمود.

ایشان ضمن بازدیداز برگزاری امتحانات و ابراز رضایت از آن ، از امکانات دانشگاه پیام نور خواف از جمله مجتمع فرهنگی ، استاد سرا، مجتمع آزمایشگاهی ، سالن کنفرانس و مرکز آزمون الکترونیکی دانشگاه دیدن نموده و بیان کردند دانشگاه پیام نور واحد خواف از معدود واحدهای سطح استان می باشد که امتیازات بالایی در همه ی زمینه ها به جهت تبدیل واحد به مرکز را دارد.

سپس در ادامه همکاران واحد خواف در جلسه ای بصورت صمیمی تمام دغدغه ها و مسائل مربوط به حوزه ی دانشگاه و وضعیت کنونی با دکتر رحیمی درمیان گذاشتند و ایشان هم قول مساعد مبنی بر پیگیری مطالبات کارکنان واحد خواف را دادند.