۱۳۹۹ اول بهمن دیدار ریاست دانشگاه پیام نور خواف با مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مسئول فرهنگی سپاه شهرستان خواف آقای زنگنه به همراه خانم نیازی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان با آقای یوسفی رئیس دانشگاه و آقایان مهدوی فر و عباسیان مسئول حراست و مسئول فرهنگی دانشگاه دیدار و گفتگو نمودند.
در این دیدار که به جهت هماهنگی و همدلی بیش از پیش دانشگاه و ناحیه مقاومت بسیج در برگزاری مناسبات فرهنگی تدارک دیده شده بود ابتدا آقای یوسفی ضمن خیر مقدم به ایشان بیان داشت:دانشگاه پیام نور خواف آمادگی خود را برای همکاری همه جانبه با سپاه شهرستان در برگزاری مراسمات فرهنگی اعلام می دارد.
در ادامه آقای زنگنه ضمن تبریک انتصاب ریاست جدید دانشگاه ، فعالیتهای فرهنگی قابل اجرا توسط این دو نهاد فرهنگی در شهرستان و دهه مبارک فجر را مورد بررسی و هماهنگی قرار دادند.