۱۴۰۰ چهاردهم مهر نمایشگاه دفاع مقدس دانشگاه پیام نور خواف برای هشتمین سال پیاپی برگزار شد

◀️به گزارش روابط عمومی دانشگاه امور فرهنگی دانشگاه پیام نور خواف با همکاری کانونهای دانشجویی اقدام به برپایی نمایشگاه دفاع مقدس با موضوع (نفوذ) نمودند.این نمایشگاه که برای هشتمین سال در دانشگاه پیام نور خواف با موضوعات به روز جامعه به بهره برداری رسید در روز6 مهر توسط مسئولین محترم شهرستان از جمله امام جمعه گرانقدر، فرماندارو معاونین، فرمانده نیروی انتظامی،فرمانده سپاه پاسداران ،مدیریت آموزش و پرورش و سایر ادارات مورد بازدید و بهره برداری قرار گرفت.
در راستای بازدید از نمایشگاه امام جمعه شهرستان خواف حجت الاسلام و المسلمین برزگر نژاد ضمن تقدیر از ریاست و پرسنل فعال حوزه فرهنگی دانشگاه به پاس زحمات کشیده شده در هفته دفاع مقدس هدیه ای متبرک به حرم امام رضا (ع) به رسم یادبود تقدیم دانشگاه نمودند.
شایان ذکر است نمایشگاه جهت بازدید علاقه مندان و دانشجویان عزیز تا پایان هفته دایر خواهد بود.