۱۳۹۶ سيزدهم ارديبهشت گزارش تصویری برگزاری جشن بزرگ ویژه اعیاد شعبانیه در دانشگاه پیام نور خواف

به گزارش روابط عمومی: به مناسبت فرارسیدن ماه پر فیض و برکت شعبان ، جشن بزرگ دانشجویی که با حضور معاون محترم امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان رضوی آقای معین زاده، همراه بود، در سالن دانشگاه برگزار شد. ابتدا آقای دکتر یوسفی ریاست محترم دانشگاه ضمن قدردانی از تشکلهای فعال دانشجویی جهت برگزاری این مراسم بیان کردند: وظایف دانشگاه در سالی که مزین به نام اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال از جانب مقام معظم رهبری می باشد بزرگترین سرمایه ی انسانی هرجامعه انسانهای خلاق هستند.تمام تلاش دانشگاه این است که در بین جوانان  تحصیل کرده ، خلاقیت آنها را شکوفا کرده و با مثلث تحصیل کرده – خلاقیت – سرمایه تولید و اشتغال را در جامعه پایه ریزی نمایند.

درادامه افزودند با توجه به اینکه به ایام انتخابات نزدیک می شویم انتظار ما از شما به عنوان دانشجوی تحصیل کرده متفاوت از مردم عادی است.انتخاب شما باید عقلانی – منطقی و علمی و نه احساسی باشد.

در این مراسم بخشهای مفرح و شادی آفرینی اجرا گردید که می توان به اجرای تئاتر طنز دانشجویی و اجرای موسیقی توسط خواننده بومی شهرستان اشاره نمود.در پایان مراسم ضمن تقدیر از دانشجویان فعال حوزه فرهنگی دانشگاه، به قید قرعه به 5 نفر از دانشجویان حاضر کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهداء گردید.