۱۳۹۵ بيست و يکم آذر کسب مقام "غرفه برتر پژوهشی" توسط دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در نمایشگاه هفته پژوهش

دانشگاه پیام نور خراسان رضوی موفق به کسب عنوان "غرفه برتر پژوهشی" در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان شد.

به گزارش روابط عمومی پیام نور خراسان رضوی دکتر محمد علی داوریار ریاست پیام نور استان در این خصوص افزود: بسیار خرسندیم که به لطف الهی و با تلاش دانشگاهیان فرهیخته دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی و بدور از هرگونه اسراف و هزینه تراشی های زاید و نگاههای صرفا کمی با ارائه محتوای غنی پژوهشی اساتید و دانشجویان و تلاش بسیار خوب همکاران ستاد اجرایی توانستیم بار دیگر ادعای خود را مبنی بر کیفیت برتر آموزشی و پژوهشی دانشگاهیان پیام نور به رخ بکشیم.

وی افزود: امروز به مدد هم افزایی دانشگاهیان پیام نور استان خراسان رضوی، توانسته ایم در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی بار دیگر توانایی های ویژه دانشگاه را مطرح نماییم و این موفقیت متعلق به همکاران علمی، اداری و دانشجویان عزیز است که در عرصه های گوناگون در سنگرهای مختلف با تحمل سختی ها و برخی بی مهری ها مشغول به خدمت و جهاد علمی هستند.

شایان ذکر است در این نمایشگاه که با حضور بیش از 90 مجموعه دانشگاهی و پژوهشی و شرکت های فناوری به مدت 4 روز در سالن فردوسی نمایشگاه بین المللی مشهد و با حضور استاندار خراسان رضوی افتتاح شد در ارزیابی نهایی صورت گرفته توسط هیات داوران دانشگاه پیام نور خراسان رضوی موفق به کسب غرفه برتر پژوهشی گردید.

کالج زبان پیام نور، گروه رباتیک و هوافضا، آزمایشگاه مرجع و گروه زیست شناسی، گروه معماری، گروه صنعتی چاپ بر روی پارچه، دانشجویان فعال انجمن علمی و همچنین بخش ارائه مقالات و اختراعات حوزه های ارائه شده در سالن فردوسی توسط دانشگاه پیام نور بود.

همچنین با تدبیر گروه تربیت بدنی استان، و با دعوت از حدود 20 هیات ورزشی سالن انوری به صورت رایگان در فضایی بالغ بر 1200 متر در اختیار دانشگاه پیام نور قرار گرفته بود که با برگزاری مسابقات ورزشی مختلف از پرطرفدارترین وپربازدیدکننده ترین بخش های نمایشگاه امسال به اذعان مدیران اجرایی نمایشگاه بود.