۱۳۹۸ بيست و يکم ارديبهشت جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین در دانشگاه پیام نور خواف برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به همت امور فرهنگی و تشکلات دانشجویی دانشگاه ، جلسه ای با عنوان (( رونق تولید ، موانع و راهکارها در شهرستان خواف)) با حضور180نفری دانشجویان و چند تن از مسئولین شهرستان، امام جمعه محترم ، ریاست محترم اداره صنعت معدن تجارت و ریاست محترم اداره تامین اجتماعی شهرستان در حضور دکتر یوسفی سرپرست محترم دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه که ابتدا با قرائت قرآن و پخش سرود ملی آغاز گردید ، دکتر یوسفی ضمن خیر مقدم به دانشجویان و مسئولین مدعو ، گفت: جلسات پرسش و پاسخ که همه ساله در دانشگاه پیام نور خواف برگزار می گردد فرصت مناسبی است برای دانشجویان که درددل خود را با مسئولان شهر بیان نمایند و مسئولین هم بتوانند توانمندی ها و دستاوردهایی که داشته را عنوان کنند.

سپس دانشجویان تک به تک سوالات خود را از مسئولین پرسیدند که می توان به قسمتی از سوالات از جمله بیمه های دانشجویی ، وضعیت اشتغال در معادن و سایر...در شهرستان و همچنین توضیح کامل امام جمعه در خصوص شعار سال رهبری معظم اشاره نمود.